Πώς να υποβάλετε το ePoster σας

3ο Πανελλήνιο Διατμηματικό Συνέδριο της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας

 

Οδηγίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής των ePoster σας έχουν σταλεί σε όλους τους αντίστοιχους συγγραφείς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν δεν λάβετε αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. 

 

1. Δημιουργία του ePoster σας

Μπορείτε να δημιουργήσετε το poster σας χρησιμοποιώντας PowerPoint 2007 ή νεότερο, καθώς και οποιοδήποτε άλλο λογισμικό επιθυμείτε.Το poster σας πρέπει να καταλαμβάνει μόνο μία σελίδα (διαφάνεια) και να έχει διαστάσεις 140εκ. πλάτος x 70εκ. ύψος (σε οριζόντιο προσανατολισμό).

  • Προτιμάτε καθαρούς συνδυασμούς φόντο – γραμματοσειράς.
  • Προτεινόμενες γραμματοσειρές: Arial, Times New Roman, Tahoma, Verdana.
  • Προτεινόμενο ελάχιστο μέγεθος: 24 (20 για τις βιβλιογραφικές αναφορές).
  • Για τις ενσωματωμένες εικόνες χρησιμοποιείστε format .jpeg ή .png σε ανάλυση 72 ή 96 dpi και μέγεθος ανάλογο της παρουσίασης (έτσι θα επιτευχθεί ένας καλός συνδυασμός υψηλής ποιότητας εικόνας με χαμηλό μέγεθος αρχείου). Αποφύγετε τις .tiff και .bmp εικόνες καθώς έχουν μεγάλο μέγεθος αρχείου.
  • ΜΗ χρησιμοποιείτε «προσαρμοσμένη κίνηση», animations ή attached videos.
  • Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία του Poster σας, αποθηκεύστε το ως PDF

 

2. Αποκτήστε τον μοναδικό Κωδικό Υποβολής του ePoster σας

Για κάθε αποδεκτό ePoster, υπάρχει ένας Κωδικός Υποβολής ePoster.

Μπορείτε να λάβετε τον μοναδικό Κωδικό Υποβολής ePoster μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιώντας το παρακάτω κουμπί. 
 

Πατήστε εδώ για να λάβετε τον Κωδικό Υποβολής του ePoster σας. 

 

3. Υποβολή του ePoster σας

Για να υποβάλλετε το ePoster σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Μεταβείτε στην ακόλουθη διεύθυνση: https://huasections2023.epostersubmission.com/
  • Κάνετε κλικ στο "Υποβολή poster". Όταν ερωτηθείτε, εισάγετε το μοναδικό Κωδικό (ή Κλειδί) Υποβολής του Poster που υποβάλλετε.
  • Κατά την είσοδο στο σύστημα υποβολής έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε τους υπόλοιπους συγγραφείς της συγγραφικής ομάδας, πατώντας το κουμπί “edit”. 
  • Ακολουθήστε τα τρία απλά βήματα που περιλαμβάνονται στη διαδικασία για να ολοκληρώσετε την υποβολή του ePoster σας. Ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου του Poster σας και την ταχύτητα σύνδεσής σας στο Internet,  η διαδικασία υποβολής ολοκληρώνεται συνήθως σε λίγα δευτερόλεπτα έως και μερικά λεπτά.

 

4. Επιβεβαίωση επιτυχούς υποβολής

Στο τέλος της Διαδικασίας Υποβολής ePoster, θα λάβετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που θα επιβεβαιώνει ότι το αρχείο σας υποβλήθηκε και ελήφθη με επιτυχία.


5. Επιθυμείτε να υποβάλλετε ανανεωμένη έκδοση του ePoster σας;

Εάν επιθυμείτε να υποβάλλετε ανανεωμένη έκδοση του ePoster σας, μπορείτε να επανυποβάλλετε ανα πάσα στιγμή, μέχρι την ημερομηνία λήξης των υποβολών, ακολουθώντας τα ίδια βήματα παραπάνω.

Was this article helpful? Yes | No